OVER CAMSON

Wij zijn ervan overtuigd dat het bewaken van je omgeving nóg veiliger en slimmer kan. Daarom hebben wij slimme en betaalbare camera's op de markt gebracht. Deze vernieuwde beveiligingscamera's zijn voorzien van handige functies en benodigdheden tegen de hedendaagse criminaliteit.

WAAROM CAMSON?

 Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
 Niet tevreden? 14 dagen geld-terug garantie
 Klantenservice bereikbaar via email en Whatsapp
 Retourneren binnen 14 dagen
 Klanten beoordelen Camson met 8,7/10
 Gratis verzending in Nederland & België vanaf €35,-
 Twee jaar garantie
 Track & Trace bij bestelling
 WebwinkelKeur gecertificeerd 

WAT VINDEN ONZE KLANTEN?

Wij zijn erg blij met met onze klanten die ons een beoordeling hebben gegeven, dit laten wij dus uiteraard ook graag zien. Omdat wij het zo waarderen en belangrijk vinden sturen wij elke klant na bestelling een uitnodiging om een review achter te laten. Bekijk onze reviews op WebwinkelKeur of Trustpilot. Ben jij onze volgende tevreden klant?

 

ONZE MISSIE

Wij als bedrijf willen zoveel mogelijk consumenten een veilig gevoel geven. Een hoogwaardige webshop met tevreden consumenten- en zakelijke relaties staat bij ons hoog in het vaandel. Samen met onze medewerkers zijn wij in staat om de technologie binnen de beveiligingsmarkt tot een hoger niveau te tillen. 

ONZE VISIE

Het reduceren van de criminaliteit in Nederland en België is onze visie. Wij streven naar het afleveren van kwalitatief hoge camera's met daarnaast een klantvriendelijke service. Camson gelooft dat slimme beveiliging de kans op inbraak of gevaar aanzienlijk doet afnemen.

PARTNERS

Wij zijn trotste Certified Partner van The Green Web Foundation.  The Green Web Foundation werkt er al sinds 2006 aan om het internet groener te maken. De organisatie beheert een database van groene webhosters en brengt zo in kaart welke websites op duurzame energie draaien en welke niet.